En sano seikkailulle EI.

Jännittääkö sua lähtee vaihtoon? 

Miten sä uskallat tällein korona-aikana lähtee?

Ja monta muuta kysymystä. Tavallaan mietin niitä itsekin, mutta enemmän epäilyjä kuulee oman pään ulkopuolelta.

Vastauksena voin sanoa, että jännittää lähteä. Uudet seikkailut jännittää aina ja korona kieltämättä mutkistaa asioita. Korona pistää hoitamaan enemmän byrokratiaa, kuin normaalisti. Mut ei mua se korona pelota (ei kyllä se byrokratiakaan), vaikka se hurjina lukuina Belgiassa näkyykin.

Ja ai, miten mä uskallan lähtee? Elämä on tässä ja nyt, enkä halua laittaa sitä tauolle. Haluan elää ja ottaa ilon irti jokaisesta hetkestä. Nyt on mun mahdollisuus uuteen ja ihmeelliseen seikkailuun. Tapana ei ole sanoa seikkailulle ei.

Vaihto-opiskelu on mun pitkäaikainen unelma. Ja pian se ei ole enää unelma, vaan totta. Ja en voisi olla enempää innoissani ja täpinöissäni siitä, että pian saan elää viisi kuukautta taas uutta unelmaa.

Mun opinnot Belgiassa alkaa helmikuun alussa, mutta nousen koneeseen jo tammikuun loppupuolella mahdollisen koronakaranteenin varalta. Kohteena Belgiassa on Gent ja Artevelde University of Applied sciences.

Kuva David Mark Pixabaystä

Tästä kaikesta tuli liian todellista, kun varasin itselleni karateeni majoituksen viikoksi, ennen kuin pääsen asuntolaan. Alan vihdoin tajuta, että oon oikeesti lähdössä. Alan vihdoin tajuta, että tästä unelmasta tulee totta.

Kevään aikana lupaan päivitellä mun kuulumisia täällä blogissa. Kommelluksia ja kuvamateriaalia mun seikkailuista voi seurata myös instagramista @tieonkuningas -käyttäjältä.

Terkuin Emmi !!!

Artikkelikuva Rudy and Peter Skitterians Pixabaystä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s