Joulun ihme

Meille kaikille on varmasti kerrottu tarinaa pienestä poika lapsesta, joka syntyy joulunaikaan ja tuo ilon sydämiimme. Tuo tarina on lämmittänyt sydäntäni, mutta silti se on aina ollut vain tarina. Tänä jouluna olen saanut kokea tämän ihmeen itse. Meidän perhettämme on kohdannut suurin ihme, joulun ihme. Olemme saaneet toivottaa tervetulleeksi elämäämme pienen poika lapsen, joka tuo suurimman ilon sydämiimme. Tänä jouluna minusta tuli täti ja tänä jouluna sydämeni pakahtuu suurimmasta rakkaudesta.

Sinulle, pieni ihme, haluan toivottaa ihmeellistä matkaa. Toivon todella, että elämäsi voisi olla kaikista elämistä se ihmeellisin. Toivon, että ympäröit itsesi ilolla, ystävällisyydellä sekä ennen kaikkea rakkaudella. Toivon myös, että opit rakastamaan ihmisiä, niitä, joita tapaat päivittäin, mutta myös niitä, joita et tule koskaan tapaamaan. Ja ennen kaikkea toivon, että opit rakastamaan itseäsi, niin myötä, kuin vastoinkäymisissäkin.

Toivon, että uskallat olla ystävällinen ja huomioida jokaisen ihmisen juuri sellaisena, kuin he ovat. Samalla lupaan, että minulle sinä saat olla aina, mitä ikinä sitten tulet olemaankaan, muutenhan sinä et olisi sinä.

Tiedän, että elämänpolulla ei ole aina helppoa ja siksi haluan opettaa sinua olemaan rohkea. Jokainen pelko ja epäilys on pohja rohkeudelle, joten uskalla myös pelätä ja epäillä. Uskalla olla surullinen ja epätoivoinen, sillä nekin tunteet kuuluvat elämään. Uskalla tuntea kaikki se, mitä ikinä tunnetkaan, uskalla näyttää tunteitasi. Jokainen tunne on sallittu seurassani ja jokaisesta tunteesta saa keskustella kanssani.

Uskallathan unelmoida? Vain unelmoimalla, voimme saavuttaa suuria asioita elämässämme. Uskalla siis unelmoida ja ennen kaikkea tavoitella unelmiasi. Yksikään unelma ei ole turha ja jokainen unelma voi toteutua, jos niin haluat. Toivon, että uskallat unelmoida suuria asioita. Uskalla unelmoida kaikkea hullua, joka tekee elämästäsi ainutlaatuista. Toivon, että näet maailmamme kaikki värit ja näet kauneuden niiden seassa sekä ne kaikki ne ihmeelliset mahdollisuudet tehdä unelmistasi totta.

Sinä pieni ihme, minun syliini sinä saat aina tulla ja minä rakastan sinua kovin paljon jo nyt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s