Tässä ja nyt

Pakko kyllä sanoa, että on ollut aivan mahtava fuksivuosi ja onneksi se ei ole ihan vielä ohi. Olen saanut tavata kasapäin aivan älyttömän mukavia ja ihania ihmisiä, joista iloitsen joka päivä. Sen lisäksi olen saanut uusia ystäviä, joita rakastan koko sydämestäni. Kiitos jokaiselle, joka on tehnyt mun fuksivuodesta parhaan ikinä.

IMG-20180201-WA0070[1696]

Fuksivuoteen on kuulunut paljon kaikenlaista. On ollut jos jonkinlaista tapahtumaa ja illanviettoa. Ollaan saatu nauttia niistä hetkistä, nauraa ja itkeä yhdessä. Mutta ollaan me myös opiskeltu ja paljon. Ehkäpä me ollaan siinä samalla opittukin jotain. Opittu jotain itsestämme, elämästä ja yhteiskunnasta. Ollaan opiskeltu, miten me omalla toiminnallamme voitaisiin tehdä tästä maailmasta hieman parempi paikka olla ja koulutuksesta oikeasti lasta tukeva instituutio. Kaikista eniten henkilökohtaisesti oon oppinut siitä, mitä tarkoittaa, kun saa olla oma itsensä ja voi elää hetkessä.

Tämä hetki tässä ja nyt on oikeasti ainoa hetki, joka merkitsee yhtään mitään. On ilo, että on saanut oppia vaalimaan niitä hetkiä, joita meille ihmisinä suodaan. Oon oppinu kohtaamaan ihmisiä tässä ja nyt, ilman ylimääräisiä paineita siitä, mitähän ne musta ajattelee.

Kirjoituksellani haluan sanoa, että muistakaa kunnioittaa tätä hetkeä. Menneisyydessä on tapahtunut paljon asioita, niin hyviä, kuin huonojakin. Itsekin olen käynyt syvissä vesissä jo pelkästään pohtimalla asioita, jotka tapahtuivat vuosia sitten. Fuksivuoden aikana oon oppinut päästämään menneisyydestä irti. Se, mitä on tapahtunut, on tapahtunut ja me ei enää voida niille asioille mitään.

Tänään on kuitenkin se päivä, kun me kaikki voidaan olla oman tiemme kuninkaita. Me voidaan vaikuttaa siihen, mitä nyt tapahtuu ja ehkä mitä huomenna tapahtuu, mutta eiliselle me ei enää voida mitään. Tää hetki on se, kun mun sydän täyttyy suuresta kiitollisuudesta ja rakkaudesta elämää ja sen ihmisiä kohtaan. Tää hetki on se, kun mä haluan kirjoittaa siitä, kuinka ihanaa elämä voi olla. Tää hetki on se, josta mä nautin ja toivottavasti myös sä nautit. Tää hetki on se, joka merkitsee.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s